• G 1/2” giriş ve çıkış • Tüm el duşu takımları ile kullanılabilir. • Duvardan gelen suyu el duşuna yönlendirmek içindir.
• G 1/2” giriş ve çıkış • Tüm el duşu takımları ile kullanılabilir (A48015 ve A48013 hariç). • Duvardan gelen suyu el duşuna yönlendirmek içindir. • El duşu sabit askısı fonksiyonu görür.
• Tüm serilerle kullanılabilir.
• Ankastre banyo veya ankastre duş bataryaları ile uyumludur. • Çıkış ucu uzunluğu 157 mm’dir. • Minimax S ve Win S serileri ile kullanımı tavsiye edilir. • Kaba inşaat sırasında A42249 kullanılarak sıva altı montajı yapılmalıdır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.